Karakeçili Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen,nitelikli ve başarılı öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde,ahlaka ve kültürel mirasa,insana,özgürlüğe ve düşünceye,sağduyu ve hoşgörüye,saygıya ve sevgiye,insan haklarına,akla ve mantığa dayanan bir orta öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak,bilimsel ve mantıklı,bilimsel ve mantıklı düşünebilen fertler yetiştirmek.

Başarılar: 2015 -2016 Eğitim öğretim yılında mezun olan 8 öğrencimizden 5´i yükseköğrenim eğitimini kazanmışlardır Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Saatler: 08.30 - 15.50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: İLDEKİ SPORTİF FAALİYETLERE OKULUMUZ KATILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI 2017 YILINDAN İTİBAREN YAPILMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri: 34

WEB - https://karakeciliihl.meb.k12.tr

Adres - HOCA AHMET YESEVİ MAH. BİLİNMEYEN/236 SK. KARAKEÇILI IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 1/3 KARAKEÇİLİ / KIRIKKALE

Yerleşim Yeri - KARAKEÇİLİ İLÇE MERKEZİNDE .

Ulaşım Karakeçili Taşımacılık Kooperatif Minibüsleri ile 50.00 TL karşılığında sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Karakeçili - Kırıkkale arası 35 km. dir.Okulumuz ilçe merkezindedir.